top of page
DSC_2172.JPG

Услуги

Carby- Probes Still Life4521.jpg

Компоненти

Услуги на клиентите

Инженерство и дизајн

Обработка на готови делови

Производство

Контрола на квалитет

Алатка

Услуги со додадена вредност

Сите аспекти на нашиот производствен циклус се интензивно следени и ажурирани, овозможувајќи им на нашиот персонал можност веднаш да реагира на сите податоци низ целиот систем.  Овој систем обезбедува тековни информации во врска со залиха, датуми на испорака, достапност на материјалот, статус на испорака, број на дел, верификација на ниво на ревизија и многу повеќе. 

Автомобилство

Лежишта

Електрични

Качулки и покров

Индустриски

Медицински

Пролетни контактни тест сонди

Инструменти за пишување

Додека ги правиме достапните делови во повеќето метали, ги доловуваме најблиските толеранции.  Ние доставуваме и прецизни минијатурни и стандардни длабоко нацртани делови.

DSC_2370.JPG

За

Профил на компанијата

Кариери

Контактирајте не

 

Карби корпорацијата е најсовремена производствена постројка посветена на иновацијата на прецизно длабоко извлечени метални компоненти.  Од 1942 година компанијата учествува во унапредувањето на повеќе индустрии, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на:  Медицински, воздухопловни, оптички влакна, тест сонда, електронска контрола, автомобилска индустрија, одбрана, војска, инструменти за пишување, водовод, хардвер, сврзувачки елементи и комерцијални конектори.

bottom of page