top of page

Лежишта

Нашите способности ни овозможуваат да произведуваме компоненти за лежишта со тенка обвивка што се користат во иглени лежишта и типови на линеарни движења на склопови на лежишта. 

IMG_3307.jpg

 Вообичаено, лежиштата се произведуваат од ладно валани челик и може да се стврднат.

IMG_3309.jpg

Лежиштата се користат во широк спектар на индустрии како што се автомобилската, индустриската, автоматизацијата и опремата за напојување.

IMG_3308.jpg
bottom of page