top of page

Прецизно длабоко исцртани метални компоненти

Толеранции +/- 0,0002" со завршна површина до 20 микро инчи RMS.

 

Произведените делови вклучуваат капаци, обрачи, школки, медицински компоненти, инструменти за пишување, ракави, капи, обвивки, сонди и специјални делови за конектори, директни и скалести шипки за коаксијални кабли, капи од не'рѓосувачки челик, чаури за електрични конектори, основни иглички за електрични и електронски конектори плус пневматски и хидраулични потпори за цевки.

Carby- Medical Still Life4576-Edit.jpg
Carby- Probes Still Life4521.jpg

Carby е единствен во својата услуга по тоа што може да обезбеди и прецизни минијатурни и длабоко исцртани делови во повеќето метали; конвенционални, врвни и легури -- позлатени или необложени до максимални должини од 3,125". Дијаметри до 0,015". Дебелина на ѕидот до 0,0020". Соодносите на должината и дијаметарот поголеми од 30:1 се постигнати. Палењето, дупчењето, пробивањето и другите конфигурации се изведуваат без отпад од материјал и посебно ракување, што е значаен фактор за ограничување на трошоците за нашите клиенти.

Carby Hoods and Shrouds Still Life-4539-Edit.jpg
bottom of page