top of page

Услуги на клиентите

Сите аспекти на нашиот производствен циклус се интензивно следени и ажурирани, овозможувајќи им на нашиот персонал можност веднаш да реагира на сите податоци низ целиот систем. Овој систем обезбедува тековни информации за залиха, датуми на испорака, достапност на материјалот, статус на испорака, број на дел, верификација на ниво на ревизија и многу повеќе. Користењето на овој систем и овозможува на компанијата да ги исполни барањата на клиентите JIT и да обезбеди навремен одговор на сите прашања.

Контактирајте не:

Ви благодариме за поднесувањето!

Можете исто така да не контактирате на:

bottom of page