top of page

Качулки и покров

Нашите компоненти на аспираторот се нарекуваат различни имиња во различни индустрии и понекогаш се познати како обвивки, ракави, цевки и контакти со приклучоци. Тие се користат во широк спектар на индустрии како што се автомобилската, конекторот, електричната, електронската, воздушната, воената и комерцијалната индустрија и се дизајнирани за федерални, воени, комерцијални и индустриски апликации.

Carby Hoods and Shrouds Still Life-4539-Edit.jpg

Имаме алатки со стотици различни големини, материјали и конфигурации и првенствено се произведени од нерѓосувачки челик и се испорачуваат пасивно. Сепак, други материјали се користат во производството на аспиратори, вклучувајќи месинг, бронза, берилиум бакар и монел.

Carby Hoods and Shrouds Still Life-4530-Edit-2.jpg
bottom of page