top of page

Инструменти за пишување

ПРОИЗВОДИ ВКЛУЧУВААТ

 • Капи

 • Буриња

 • Совети

 • Врвчиња

 • Цевки за полнење

 • Клипови

 • Внатрешни компоненти

 • Бендови

 • Конектори со навој

Carby- Still Life4467-Edit.jpg
Carby- Still Life4439-Edit.jpg

МАТЕРИЈАЛИ

 • Месинг

 • Челик

 • Нерѓосувачки челик

 • Алуминиум

 • Никел сребро

Carby- Still Life-Pens4473.jpg
bottom of page