top of page

Индустриски

Нашите индустриски компоненти се користат во широк спектар на индустрии како што се иглени лежишта, сврзувачки елементи, потпори за цевки, пневматски, хидраулични, воздушни, апарати, вентили, осветлување, прскалки за вода, војска, инструменти и тешка опрема.  Ние сме способни да произведуваме чаури, цевки, потпори, лежишта, школки, фитинзи, соленоиди, спојки, куќишта, сврзувачки елементи, чаши, школки и капи користејќи месинг, бронза, бакар, челик, нерѓосувачки челик, алуминиум и фосфор бронза.

Carby- Industrial Still Life4568-Edit copy.jpg
bottom of page