top of page

Електрични

Нашите електрични конектори може да се користат во различни индустрии како што се телекомуникациски, оптички влакна, коаксијален кабел, мрежно поврзување, кабелска, воздушна, автомобилска, вселенска станица и комерцијални.  

 

 

Carby- Electrical Still Life4491-Edit.jpg

  Нашиот процес ни овозможува да креираме прстени за стегање, обрачи за стегање, школки, основни иглички, капи, електрични конектори, конектори за компјутер, мрежни конектори, капи, обвивки и ракави. Ние сме во состојба да ги создадеме овие компоненти од месинг, бакар, челик, нерѓосувачки челик, фосфорна бронза и никел сребро.  

 

 

Carby- Electrical Still Life4487-Edit.jpg
bottom of page