top of page

Посветеност за извонредност

Корпорацијата Карби е најсовремена производствена постројка посветена на сите аспекти на производствената извонредност и е водечки иноватор во производството на прецизно длабоко извлечени метални компоненти.


Од 1942 година, компанијата опслужува широк спектар на индустрии, вклучувајќи одбрана, автомобилска, оптички влакна, медицински, инструменти за пишување, електронска контрола, воздушна и тест сонди, како и воени и комерцијални производители на конектори.

DSC_2370.JPG
bottom of page