top of page

Контрола на квалитет

Системот за целосна контрола на квалитетот на Carby обезбедува систем за инспекција базиран на превенција што ги задоволува барањата ISO и TS 16949 

Untitled.jpg
QC.jpg
Quality 2.png

Нашиот систем за контрола на квалитет ги опфаќа и сите одделенија и функции од добавувачи, инженерство, производство, контрола на квалитетот и испорака.  Овој систем обезбедува целосна контрола и целосна следливост.

Quality 3.jpg
bottom of page