top of page

Медицински

Способностите на Carby за медицинската индустрија вклучуваат компоненти за инјектирање, компоненти на проверете го вентилот, млазници, цевки за резервоари, капи за инка, школки и потпори за цевки кои можат да се произведуваат од не'рѓосувачки челик, алуминиум и месинг.

Carby- Medical Still Life4576-Edit.jpg
bottom of page