top of page

Автомобилство

Тековниот процес на Carby Corporation ни овозможува да ја снабдуваме автомобилската индустрија со електрични конектори, конектори за антена, сензори за кислород, контакти, компоненти на прекинувачот, компоненти за жичани појаси, компоненти на системот за гориво, школки, чаши, шупки, ракави, чаури и капаци за цевките за сопирачките.  Овие компоненти може да се направат од челик, алуминиум, нерѓосувачки челик, бакар и месинг.

bottom of page