top of page

Алатка

Toolroom.png

Ние, исто така, имаме целосна можност за EDM да вклучиме и машини за жица и мијалник, заедно со прецизно дупчење на фини дупки и  произведуваат сите алатки во куќата за да се вклучат карбидни матрици.

CNC Room.jpg

Карби корпорацијата одржува сеопфатни внатрешни оддели за алат со можности кои вклучуваат CNC вртење и обработка, термичка обработка и прецизно мелење.

DSC_2172.JPG

Оваа способност ни дава целосна контрола и врз барањата за квалитет и испорака и ни овозможува да реагираме брзо и ефективно доколку дојде до промена во барањата на нашите клиенти.

Toolroom.jpg
bottom of page