top of page

Инженерство и дизајн

Врз основа на 70-годишното искуство во процесот на длабоко извлекување, Carby нуди и инженерска и дизајнерска помош за сите клиенти.  


Ние им даваме приоритет на најфункционалните, најисплатливите опции за нашите клиенти. Овој процес започнува со преглед на клиентот и одобрување на сите димензионални аспекти и карактеристики на предложената компонента.

Machine 1.png

Цртежите на предлозите потоа се прикажуваат со користење на најсовремениот CAD систем на компанијата, овозможувајќи им на клиентите да ги видат сите параметри на процесот на градење.  Поконкретно, нашиот инженерски персонал ги одредува спецификациите на материјалот и редоследот на операциите.

 

Ние, исто така, ги дизајнираме и детализираме склоповите и компонентите за алати за овој процес.  Сите информации се прегледуваат темелно пред да се конструира алатот. 

Copper.png

Заедно со нашите нови дизајни, нудиме иновативни редизајн на производи на компоненти кои моментално се произведуваат од други процеси како што се обработка, цевки и обработка со завртки.  


Нашиот CAD систем се користи и за дизајнирање на алатките што ги користиме во нашите преси за префрлање длабоко влечење.


Приватноста и безбедноста на клиентите се важни за нас, затоа целата електронска документација (вклучувајќи ги и нашите инженерски записи) е архивирана и поддржана на сервер надвор од локацијата.

bottom of page