top of page

Пролетни контактни тест сонди

Нашите компоненти за тестирање сонда за контакт со пружина се користат во различни апликации за тестирање во колото, како што се печатени кола за компјутери и мобилни телефони. Тие се користат и при тестирање на полупроводници и конектори.  Производите вклучуваат приклучни цевки, цевки за сонда, буриња, садови и тела.  Разни употребени материјали вклучуваат никел сребро, фосфор бронза, обложени метали, нерѓосувачки челик и обложен биметал.

Carby- Probes Still Life4521.jpg
bottom of page