top of page

Услуги со додадена вредност

Нашите услуги со додадена вредност вклучуваат жарење на компоненти, ослободување од стрес, позлата, елоксирање, пасивација, вакуумско одмастување и превртување на делови.

Value Added 3.jpg
Roll Sorter.png
DSC_2324.JPG

Покрај тоа, имаме и секундарни операции, автоматизирана инспекција и специјализирано пакување.

bottom of page